fbpx

Samenwerkingen


Uitvaartcentrum Servaty | Sereni

Bij uitvaartcentrum Servaty, heb ik de eer om als uitvaartmoderator hun team te versterken. Een een uitvaartplanner die rekening houdt met persoonlijke accenten in een uitvaart. Bij een overlijden staan ze in nauw contact met de nabestaanden om ervoor te zorgen dat ze de herinnering aan hun dierbare zo lang mogelijk kunnen koesteren. Dit in een prachtige locatie, crematorium Het Polderbos in Oostende.


Uitvaartcentrum Leiekant | Sereni

Als uitvaartmoderator, mag ik het team van Begrafenissen D’haene soms versterken. Deze warme mensen hechten belang aan de nabestaanden en zorgen voor een aanpak waarbij ze elk detail opvolgen. Op die manier staan ze nabestaanden op een zo’n warm mogelijke manier bij tijdens deze moeilijke periode. Zowel voor, tijdens als na de begrafenis.


Uitvaartcentrum Allemeersch Sereni

Met trots mag ik instaan als voorganger bij Uitvaartcentrum Allemeersch I Sereni
Hier wordt je bijgestaan tijdens de moeilijke periode en gezorgd om de herinneringen aan je dierbare zo lang mogelijk levend te helpen houden. Met sterke lokale verankering in de regio Aartrijke, Eernegem, Zedelgem, Loppem, Zerkegem, Oostkamp, Torhout en Ichtegem weten we als geen ander hoeveel een warme betrokkenheid troost kan bieden.


Rouwcentrum De Deyn

Met trots mag Rouwmoed instaan als voorganger bij Rouwcentrum De Deyn.
Bijna 30 jaar een vaste waarde in en rond de omgeving van Ninove.
Waar u kan rekenen op een persoonlijke en familiale inzet.


Uitvaartcentrum Deseyne I Sereni

Met trots mag ik instaan als voorganger bij Uitvaartcentrum Deseyne I Sereni, dit prachtig team staat voor een warme omkadering, persoonlijke aanpak en professionele begeleiding. Waar aandacht besteed is aan het sereen en intiem afscheid nemen van een dierbaar familielid.


Uitvaartzorg De Wulf

Naast de bekwame voorgangers van Uitvaartzorg De Wulf, staat Rouwmoed af en toe in, als externe voorganger. Voor deze familiale begrafenisonderneming die reeds 3 generaties bekend staat voor een onberispelijke service en begeleiding bij de uitvaart.


Uitvaartzorg Van Raemdonck

Rouwmoed staan in voor de volledige rouwzorg van één van de bekendste en meest gevraagde uitvaartverzorgers in het Waasland, Uitvaartzorg Van Raemdonck.

De spontane positieve feedback die we regelmatig van families krijgen over het contactmoment van Rouwzorg, bevestigd elke keer weer ons gevoel en onze overtuiging dat dit van onschatbare waarde is. Dat na x aantal weken na het afscheid hen nog eens de vraag gesteld wordt hoe het met hen gaat, doet zoveel deugd.

Bedankt Goran en Kaatje