Huiskamertherapie

Hoofdzakelijk worden alle consultaties online gedaan, zowel in België als in Nederland. Het grote voordeel van mijn werkwijze is dat u zelf geen verplaatsingskosten hebt en dat de focus bij een online consultatie 75% hoger is. U blijft ook in je eigen vertrouwde omgeving of op een plekje waar je jezelf veilig en geborgen kunt openstellen voor een gesprek.

©2021 Foto Yelle

Ik heb in het bijzonder gekozen om niet te werken in een traditionele praktijk. Wanneer ik mezelf de vraag stelde waar ik me het meeste op mijn gemak voelde dan kwam automatisch het antwoord ‘thuis’. Daarom wil ik mijn patiënten een “thuis-gevoel” meegeven. Geen sessies in een kil, onpersoonlijk kantoor, maar gewoon in de woonkamer. Waar iedereen zich aangenaam en comfortabel kan voelen.

©2020 Foto Yelle

De sessies worden op een gemoedelijke manier gedaan georganiseerd. Zonder bureau, zonder het vervelend getik van een computer. In het hartje van de Vlaamse Ardennen, aan de rechteroever van de Schelde kan je in Nederename, een deelgemeente van Oudenaarde volledig tot rust komen.

©2020 Foto Yelle

%d bloggers liken dit: