Bachbloesems

Aan de hand van mijn persoonlijke energetische analyse is het mogelijk om op een 100% veilige manier negatieve emoties om te buigen in positieve Dit op een volledige natuurlijke manier door het gebruik van Bachbloesems. Ik heb op gevoel en intuïtie gekozen om te werken met de Bachbloesems van Mariepure van erkend psycholoog en Bachbloesem therapeut Tom Vermeersch. Deze bloesems zijn ook niet in de winkel of apotheek te koop.


Wat zijn Bachbloesems?

Dit zijn tincturen van plantenextracten onttrokken van zowel bloesems als andere plantenonderdelen. Deze werken op emotioneel vlak en kunnen dus ook perfect ingezet worden om de negatieve emoties en gevoelens bij rouw en verlies aan te pakken. Dit zowel bij kinderen als volwassenen.


Bachbloesems tijdens het rouwproces:

We zien in de praktijk dat deze geneeswijze mooie resultaten levert voor o.a. volgende emoties of gemoedstoestanden:

verdriet – slaapproblemen – schuldgevoelens – woede – paniek – vrees en angst – concentratieproblemen – wanhoop- moedeloosheid – depressiviteit – neerslachtigheid – sombere gedachten – eenzaamheid – een energie tekort – verlies van levensvreugde – onzekerheid- voortdurend piekeren, rusteloosheid, zelfvertrouwen – overbezorgdheid – stress – …


Hoe gaan we te werk?

Door middel van een persoonlijke analyse kan ik nagaan welke van de 38 Bachbloesems u nodig hebt om emotioneel de juiste stappen te zetten naar verwerking. Er kan voor u specifiek een mix samengesteld worden. Of u kun onmiddellijk aan de slag aan de hand van de bestaande mixen van Mariepure.


Bachbloesems heilzaam tijdens ons rouwproces:

Afhankelijk van situatie tot situatie zien we vaak onmiddellijk resultaat. Maar in andere gevallen hebben de bloesems meerdere maanden nodig om tot het juiste eindresultaat te komen. Tijdens het rouwproces ga je ook “groeien”, waardoor het heel waardevol is om de analyse te herhalen zodat de remedie met je mee kan groeien!


Gecreëerd door Angelique Breyne Angelique Breyne is gecertificeerde rouw-en verliestherapeute.

%d bloggers liken dit: